Αθλητισμός

Αγγελόπουλοι: “Ακόμη και οπαδοί του Παναθηναϊκού αναγνωρίζουν αυτό που έχουμε κάνει”

Αγγελόπουλοι: “Ακόμη και οπαδοί του Παναθηναϊκού αναγνωρίζουν αυτό που έχουμε κάνει”
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague, στάθηκαν στη σημασία των Ελλήνων παικτών και το περιορισμένο μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες της τετράδας.

​O Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε αρχικά στην κάμερα της NOVA: «Είχαμε και δύο Final Four το 2009 και το 2010. Όλα αυτά ωριμάζουν κι εμάς και τον κόσμο, για να φτάσουμε σε όσα έγινα από το 2011/2012 και μετά. Είναι τεράστια επιτυχία το έκτο Final Four σε εννιά χρόνια. Πάμε στην Κωνσταντινούπολη ως αουτσάιντερ, αλλά θα δώσουμε την μάχη μας».

Για τη συνέπεια των «ερυθρολεύκων» από το 2010 κι έπειτα, τόνισε: «Η διάρκεια καταξιώνει μία ομάδα. Νομίζω ότι όπως είπε κι ο αδερφός μου, το βιώνουμε και στα ταξίδια μας, ότι ο κόσμος στην Ευρώπη το έχει αναγνωρίσει. Ακόμη και οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Αυτό που εισπράττουμε είναι κάτι συγκλονιστικό».

Συνεχίζοντας, στάθηκε στη συνεισφορά των Ελλήνων: «Η τετράδα των Ελλήνων που είναι εδώ από 2011 μπολιάζει τη νοοτροπία και στους ξένους. Σε άλλες ομάδες, πολλοί ξένοι κοιτούν τα νούμερα τους. Εδώ παλεύουν όλοι για την κάθε κατοχή κι άμυνα. Ο Γκριν θα μπορούσε άλλη ομάδα να παίζει 25 λεπτά. Εδώ, έχει αποδεχθεί το ρόλο του κι ευχαριστιέται ο, τι κάνει». 

Σχετικά με το αν υπάρχει πρόθεση… μονιμοποίησης στο ΣΕΦ, απάντησε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το ΣΕΦ επιδέχεται βελτιώσεων, αλλά προς το παρόν θα αφοσιωθούμε μόνο στα εισιτήρια του Final Four». 

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πάνω απ’ όλα οικογένεια ο Ολυμπιακός»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε αρχικά σχετικά με την… ιδιαίτερη σχέση με την Κωνσταντινούπολη: «Υπάρχει μία παράδοση. Η ομάδα νιώθει άνετα στην Κωνσταντινούπολη και νομίζω πως θα τα πάμε καλά». 

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στο Final Four. Συνεχώς, με λιγότερα οικονομικά μέσα, κάνουμε μεγάλες υπερβάσεις. Υπάρχουν μυστικά γι’ αυτή την επιτυχία». 

Για τη μεγάλη διαφορά στη φορολογία σε σχέση με τις ομάδες του εξωτερικού, τόνισε: «Είναι επίτευγμα μεγάλο και δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας. Οι άλλες ομάδες που πήγαν στο Final Four δεν έχουν πολλούς γηγενείς παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, όπως και το πώς δένουν οι Έλληνες παίκτες με τους ξένους. Ο Ολυμπιακός, πάνω απ’ όλα, είναι οικογένεια. Έχουμε μεταδώσει κάποιες αξίες και αρχές. Οι ξένοι δεν καταπιέζονται και νιώθουν πως είναι πρωταγωνιστές. Είδατε πως πανηγυρίζουν όλοι μεταξύ τους. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός». 

Σχετικά με τον κόσμο τόνισε: «Νομίζω πως μετέδωσε το πάθος στους παίκτες. Ήταν συγκλονιστική η ατμόσφαιρα, έπαιξε και ο κόσμος πραγματικά»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments