Αθλητισμός

Οι πιθανές ενδεκάδες εν όψει του “δικέφαλου” τελικού

Οι πιθανές ενδεκάδες εν όψει του “δικέφαλου” τελικού
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (20:30, COSMOTESPORT1) που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ελλάδας. Το πλάνο για τους παίκτες που έχουν στο μυαλό τους οι δύο προπονητές.

Έφτασε αισίως η ώρα του μεγάλου τελικού, ύστερα από τις πρωτοφανείς παλινωδίες των προηγούμενων ημερών!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, απόψε στις 20:30, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο, διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδας και εμείς σας παραθέτουμε το πλάνο για τις πιθανές ενδεκάδες που αναμένεται να χρησιμοποιήσουν οι δύο προπονητές.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ)

Ο αποκλεισμός του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς από την αποστολή, αλλά και αρκετές ακόμη ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σημαντικότατο προβάδισμα στο μυαλό του Χιμένεθ έχει αποκτήσει το σενάριο να εμπιστευτεί ακριβώς το ίδιο σχήμα που παρέταξε και στους δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Με τον Ανέστη στο τέρμα, τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ στην άμυνα, τους Σιμόες, Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ και τους Πατίτο, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς)

Σταθερή η συνταγή για τον ΠΑΟΚ. Η ουσία είναι πως ο Ίβιτς καταλήγει στο 4-2-3-1 με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Λέο Μάτος, στο αριστερό ο Μάριν Λέοβατς ενώ κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή ο Τσίμιροτ με τον Σάκχοφ θα είναι οι αμυντικοί μέσοι με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Τζάλμα Κάμπος, στα αριστερά ο Δημήτρης Πέλκας και στη κορυφή ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments