Αθλητισμός

Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ λόγω Μελισσανίδη

Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ λόγω Μελισσανίδη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λόγω των δηλώσεων του για τον βοηθό διαιτητή.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον βοηθό Καλφόγλου, τον οποίο χαρακτήρισε στημένο και αλήτη, είναι πολύ πιθανό να επισύρουν την τιμωρία της ΑΕΚ.

“Για μένα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ο επόπτης ήταν στημένος. Τι να την κάνεις την συγνώμη. Συγνώμες στο Άγιο Όρος. Με τρία μέτρα οφσάιντ, χάθηκε ένα Κύπελλο. Τρία μέτρα οφσάιντ, ας το πάρει ο ΠΑΟΚ. Με αυτή την αλητεία. Με τον αλήτη τον επόπτη”, δήλωσε ο “τίγρης”.

Ο Μελισσανίδης κινδυνεύει με 30.000 ευρώ πρόστιμο ως ο “εν τοις πράγμασι διοικητής της ΑΕΚ”, για “επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών κι οργάνων”, ενώ  στην ΑΕΚ ως υπαίτια ομάδα δύναται να επιβληθεί σωρευτικά, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.