Τεχνολογία

“APP της Χρονιάς” για το PARKGURU στο Mobile Connected World Conference 2017

“APP της Χρονιάς” για το PARKGURU στο Mobile Connected World Conference 2017
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Mobile Connected World Conference 2017 και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα “Mobile & Apps Awards”, τo PARKGURU βραβεύτηκε ως το “App της Χρονιάς” διακρινόμενο για την καινοτομία και πληρότητά του.

Το βραβείο παρέλαβε ο Κος Γιάννης Ράμφος, COO της εταιρίας  ο οποίος δήλωσε: “Η σημερινή βράβευση, μας τιμά και ενισχύει την προσήλωσή μας στο να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ. Η αποστολή της ομάδας του PARKGURU έχει στόχο, τη βελτίωση της καθημερινότητας των οδηγών, την εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους στάθμευσης. Μέσα από το PARKGURU App αλλά και τα υπόλοιπα εργαλεία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας (ιδιοκτήτες γκαράζ, δήμους κλπ.), ενισχύουμε τη δυνατότητα τους να καλύψουν τις αδιάθετες θέσεις πάρκινγκ, αυξάνοντας τα έσοδά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθάμε τις πόλεις να μειώσουν τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης και ρύπανσης“.

Το PARKGURU λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στις περισσότερες μεγαλουπόλεις, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Εξασφαλίζει στους οδηγούς πως θα βρουν πάντα θέση να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους στις καλύτερες τιμές.

Η χρήση του App είναι πολύ απλή. Οι οδηγοί κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους, εισάγουν το προορισμό τους και το PARKGURU εμφανίζει διαθέσιμους χώρους στάθμευσης και το κόστος τους. Ο οδηγός μπορεί να πληρώσει μέσω της εφαρμογής κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας ή με μετρητά στο σταθμό parking κατά την αποχώρηση του.

Το PARKGURU είναι μία “έξυπνη” εφαρμογή που μαθαίνει συνεχώς από τη χρήση που κάνουν οι οδηγοί. Σε συνδυασμό με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence), αλλά και με πληροφορίες από άλλες πηγές (πχ. καιρικές συνθήκες, εορτές, κλπ.), είναι σε θέση να προτείνει στους το καλύτερο χώρο για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, μέσω του Apple AppStore για συσκευές iPhone και του Google PlayStore για συσκευές Android.

Σχετικά με την PARKGURU

Η PARKURU Ltd, είναι μία νέα δυναμική εταιρία με πάθος για την τεχνολογία και τον πελάτη. H ομάδα της που ξεπερνά τα 30 άτομα έχει συσσωρευμένη εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας των κινητών εφαρμογών του cloud αλλά και της στάθμευσης.

Το PARKGURU προσφέρει την πλέον εξελιγμένη υπηρεσία στάθμευσης  στον κόσμο σήμερα, προσεγγίζοντας τον οδηγό-πελάτη αλλά και τον ιδιοκτήτη θέσεων στάθμευσης με τρόπο που βελτιώνει τα αποτελέσματα και για τους δύο.

Στόχος της PARKGURU είναι η διεθνής ανάπτυξη για την οποία έχει ήδη θέσει ισχυρές βάσεις με την εφαρμογή να προβάλλει σήμερα αναλυτικές πληροφορίες για εκατομμύρια θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται στην Ευρώπη και Βόρειο Αμερική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments