Αθλητισμός

Το “όχι” του Λεμονή στον Ολυμπιακό

Το “όχι” του Λεμονή στον Ολυμπιακό
Διαβάστε το παρασκήνιο με τον Έλληνα προπονητή και την πρόταση που δεν δέχεται.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητεί προπονητή στο εξωτερικό και τα ονόματα στη λίστα των ερυθρολεύκων είναι πολλά και από το… πάνω ράφι.

Όπως του Φραν Εσκριμπά, με τον οποίο έχει μιλήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ επανήλθε τις τελευταίες μέρες και ο Ρεμί Γκαρντ, τον οποίο έχει συστήσει στην ομάδα ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο Ολυμπιακός έχει σαν προτεραιότητά του ξένο τεχνικό και οι ελπίδες του Τάκη Λεμονή να παραμείνει στον πάγκο ολοένα και μειώνονται. Κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής. Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό σέβονται πολύ τον άνθρωπο Λεμονή και τα όσα έχει κάνει για την ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο του ζήτησαν να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά από κάποιο άλλο πόστο.

Ο ίδιος, ωστόσο, μοιάζει αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θεωρεί πως αν ασχοληθεί με παραγοντικό πόστο επί της ουσίας θα βάλει τέλος στην προπονητική του καριέρα, την ώρα που πιστεύει πως έχει ακόμα αρκετά να δώσει και η επιστροφή του στον Ολυμπιακό τον έφερε και πάλι στο προσκήνιο. Ο Λεμονής ανέφερε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως καταρχήν είναι αρνητικός σε τέτοια πρόταση και σίγουρα θα περιμένει και ο ίδιος να του χτυπήσει κάποια ομάδα την πόρτα για να αναλάβει τον πάγκο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments