Αθλητισμός

Ντόρσεϊ: “Θα ήταν ωραία να παίξω με τον Γιάννη”

Ντόρσεϊ: “Θα ήταν ωραία να παίξω με τον Γιάννη”

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στον Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν φτάνει η συνύπαρξη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική. Θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη και στο ΝΒΑ.

​Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ και ονειρεύεται μια καριέρα σε οποιαδήποτε ομάδα στο ΝΒΑ. Αν όμως είχε την πολυτέλεια να διαλέξει, θα επέλεγε Μπακς. 

«Είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Γιάννη. Είναι ωραίος τύπος, αυθεντικός. Ήταν όμορφο που κάναμε παρέα και τον γνώρισα. Είναι ένα παιδί της οικογένειας, πολύ κοντά στα αδέρφια του.

Διαπίστωσα πόσο σκληρά δουλεύει και ήταν απίστευτο. Έτσι δεν με εξέπληξε που έπαιξε στο All Star Game», τόνισε ο 20χρονος σούτινγκ γκαρντ. 

«Ο Γιάννης μπορεί να πηγαίνει εύκολα στο αντίπαλο καλάθι κι όταν έρχεται βοήθεια πάνω του από την αντίπαλη άμυνα, έχει την ικανότητα να μοιράζει την μπάλα στον ελεύθερο συμπαίκτη.

Είναι εξαιρετικός δημιουργός και θα ήταν πολύ ωραίο να παίζαμε μαζί», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr