Ελλάδα

Έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη διανυκτέρευσαν οι ένστολοι (pics)

Έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη διανυκτέρευσαν οι ένστολοι (pics)
Προκειμένου να τον συναντήσουν.

Αντιπροσωπεία των ενστόλων βρίσκεται από χθες το πρωί στον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, προκειμένου να συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκoς, μίλησε για την κίνηση αυτή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και εξήγησε: «διανυκτερεύσαμε εδώ και θα παραμείνουμε μέχρι να συναντηθούμε με τον κ.Χουλιαράκη και να δεσμευτεί ότι θα γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά μας».

Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο με το νέο ειδικό μισθολόγιο. Ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα αυτά και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.

Υπενθυμίζεται ότι το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου που αφορά στο νέο ειδικό μισθολόγιο των ενστόλων θα έρθει με αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη Βουλή.

Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιήθηκαν έπειτα από συνάντηση της τελευταίας στιγμής που είχε με εκπροσώπους των σωματείων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος θα μιλήσει σχετικά στη Βουλή.

Τα σημεία αυτά, εκτός των άλλων, αφορούν στην κατάργηση του πλαφόν των τεσσάρων Σαββατοκύριακων, στον υπολογισμό της στρατιωτικής θητείας και του χρόνου σπουδών, στα μισθολογικά κλιμάκια, στα νυχτερινά, κ.ά..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments