Αθλητισμός

Βγαίνει στην αγορά ο ελεύθερος Ιγκουοντάλα

Βγαίνει στην αγορά ο ελεύθερος Ιγκουοντάλα
ntttttt Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και MVP στους τελικούς του 2015 ετοιμάζεται να μείνει ελεύθερος, βάζοντας έναν πονοκέφαλο στο front-office των πρωταθλητών.  nΣυγκεκριμένα, ο 33χρονος πια φόργουορντ είναι ελεύθερος, αλλά οι «πολεμιστές» έχουν ως άμεση προτεραιότητα την ανανέωση με τον Κέβιν Ντουράντ, που ούτως ή άλλως άλλαξε τις ισορροπίες […]

ntttttt

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και MVP στους τελικούς του 2015 ετοιμάζεται να μείνει ελεύθερος, βάζοντας έναν πονοκέφαλο στο front-office των πρωταθλητών. 

nΣυγκεκριμένα, ο 33χρονος πια φόργουορντ είναι ελεύθερος, αλλά οι «πολεμιστές» έχουν ως άμεση προτεραιότητα την ανανέωση με τον Κέβιν Ντουράντ, που ούτως ή άλλως άλλαξε τις ισορροπίες με την παρουσία του. 

nΟ έμπειρος άσος αμειβόταν με 16,7 εκατ. δολάρια και ήδη όπως αναφέρει το «Vertical», Γιούτα Τζαζ, Λος Άντζελες Κλίπερς, Σικάγο Μπουλς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ατλάντα Χοκς θα μπορούσαν να του προσφέρουν συμβόλαιο αξίας 20 εκατ. δολαρίων ετησίως για δύο χρόνια.

ttttnttttt

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments