Πολιτική

Μαξίμου: “Γεννηματά και ΠΑΣΟΚ πήραν την απάντηση που τους άρμοζε”

Μαξίμου: “Γεννηματά και ΠΑΣΟΚ πήραν την απάντηση που τους άρμοζε”
Αντιπαράθεση με αφορμή τα περί... Καστελόριζου.

«Τη στιγμή που η κ. Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ από το 2010-2015 επέβαλε 65 δις ευρώ μέτρα,εκτόξευσαν την ανεργία στο 27%, πήραν το χρέος στο 120 και το πήγαν στο 180% του ΑΕΠ και συρρίκνωσαν την ελληνική οικονομία κατά 25 ποσοστιαίες μονάδες και μίλησαν για θηλιά, έλαβαν και την απάντηση που τους άρμοζε».

Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία δεν διεξήχθη και με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν βολές. 

Τι ειπώθηκε κατά τη συνάντησή τους

«Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

«Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει. Οπότε…», ήταν η απάντηση της κ. Γεννηματά για να πάρει εκ νέου τον λόγο ο πρωθυπουργός λέγοντας: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Σε ένα χρόνο θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», της απάντησε, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι η έξοδος από τα μνημόνια.

«Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια» του είπε η κ. Γεννηματά.

«Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση», απάντησε ο κ.Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments