Αθλητισμός

Η Ζοζεφίν «ήξερε» ότι θα φύγει ο Μπεργκ από τις 18 Απριλίου! (pic)

Η Ζοζεφίν «ήξερε» ότι θα φύγει ο Μπεργκ από τις 18 Απριλίου! (pic)
Κι όμως, εδώ και δύο μήνες, από το ταξίδι τους στο Ντουμπάι, είχε προαναγγείλει η Ζοζεφίν Μπεργκ την επικείμενη αποχώρηση του Σουηδού άσου από τον Παναθηναϊκό.

Το σίριαλ με τον Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, πλέον όμως μοιάζει αναπόφευκτο το διαζύγιο με το Τριφύλλι και η μεταγραφή του στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Σουηδός άλλωστε βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του συλλόγου για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας, πιθανώς δε και να πέσουν οι υπογραφές. Αυτό ωστόσο ήταν το δεύτερο ταξίδι της οικογένειας Μπεργκ στα Εμιράτα μέσα σε μόλις δύο μήνες, καθώς είχε ταξιδέψει εκεί οικογενειακά και για τις διακοπές του Πάσχα. Αρκετοί όμως, σήμερα, συνδέουν την επιλογή του συγκεκριμένου προορισμού και με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο 31χρονος στράικερ ετοιμάζεται να φορέσει… κελεμπία.

Ένα ποστ μάλιστα της συζύγου του, Ζοζεφίν, εκείνη την περίοδο, στις 18 Απριλίου, από το Ντουμπάι, ενδεχομένως να ήταν και προφητικό για όσα έμελλε να ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της στο Instagram από τα Εμιράτα όπου βρισκόταν, γράφοντας: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω τη ζωή που σχεδιάσαμε, για να αποδεχθούμε την επόμενη που μας περιμένει…».

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments