Αθλητισμός

Παρουσιάζει σήμερα τα διαρκείας του ο Ολυμπιακός

Παρουσιάζει σήμερα τα διαρκείας του ο Ολυμπιακός
Ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2017-2018 πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.n

Η συνέντευξη τύπου θα ξεκινήσει στις 14:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018.

Μία σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Συλλόγου μας και 7ου συνεχόμενου είναι πλέον παρελθόν και μπροστά μας ξεπροβάλει η αγωνιστική περίοδος 2017/18 με νέα όνειρα και φιλοδοξίες που έχουν μοναδικό στόχο τη συνεχή γιγάντωση του Ολυμπιακού.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω πράξεις και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, χρειαζόμαστε τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό μας, όπως είναι άλλωστε εκεί και στα 92 χρόνια ζωής του Θρύλου μας!

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει επισήμως, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 14:00 στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης», τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Μείνετε στο www.olympiacos.org ώστε να μάθετε τα πάντα για τον τρόπο που θα εξασφαλίσετε τη θέση σας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη νέα χρονιά!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments