Γυναίκα

Τα 90’ς είναι εδώ!

Τα 90’ς είναι εδώ!
Η Ελισάβετ Σπανού γράφει για το revival εκείνης της εποχής. Μόνο στο www.pagenews.gr.

Κι άλλο trend των ’90s επιστρέφει δυναμικά! Κάνω την ερώτηση "τι να βάλω το βράδυ που θα βγω;!", αλλά είναι περιττή αφού η απάντηση είναι απλή και δεδομένη…. τζιν παντελόνι και ένα τοπ! 

Στο τέλος των ’90s οι πρώτο-εμφανιζόμενοι τότε J-Lo, οι Destinys Child, μοντέλα αλλά και οι celebrities της εποχής είχαν καθιερώσει το συγκεκριμένο look! Ήταν σχεδόν αδύνατο να δεις κάτι άλλο φορεμένο από τα κορίτσια σε βραδινές βόλτες, για όλες ήταν η "στολή εξόδου" και για να είμαστε ειλικρινείς, ιδιαίτερα βολική!! 

Revival λοιπόν αυτής της υπέροχης κατά εμένα τάσης, με τους Saint Laurent, Alexander McQueen, Roberto Cavvali να την υποστηρίζουν και να την απογειώνουν! Ψηλόμεσα αλλά και χαμηλόμεσα τζιν, συνδυάζονται τέλεια με κάθε είδους τοπ, από μικροσκοπικά σαν σουτιέν, μέχρι στενά και κεντημένα, κορσέ, κορμάκια, βελούδινα, μεταξωτά αλλά και απλά μακό! 

Ήρθαν και κάνουν τη ζωή μας εύκολη! Το θετικό με αυτή την "επιστροφή" είναι ότι σε αντίθεση με τότε η κοιλίτσα δεν χρειάζεται να είναι έξω εάν δεν το θες, χωρίς να κανείς ούτε ένα βήμα μακριά από τη μόδα! 

Τα ψιλόμεσα τζιν με τοπ που ξεκινούν ακριβώς σε εκείνο το σημείο, δεν αφήνουν ακάλυπτη τη μέση και σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα εάν δεν είσαι έτοιμη να αφήσεις τον αφαλό σου σε κοινή θέα!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν σου δείχνουν τον τρόπο. Άνοιξε λοιπόν την ντουλάπα σου βγάλε τα τζιν και τα τοπάκια σου και άρχισε τους συνδυασμούς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments