Αθλητισμός

«Πόρτα» του Παναθηναϊκού στην Χίμκι για Σίνγκλετον!

«Πόρτα» του Παναθηναϊκού στην Χίμκι για Σίνγκλετον!
Η «πολιορκία» για τον Κρις Σίνγκλετον συνεχίζεται, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός είπε «όχι» και σε πρόταση της Χίμκι ύψους 900 χιλιάδων.

Το όνομα του Κρις Σίνγκλετον είναι ένα από τα πιο «καυτά» της αγοράς, παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει το… πάνω χέρι στην υπόθεση και την ευχέρεια να αξιώνει συγκεκριμένο ποσό από τις ευρωπαϊκές ομάδες που διεκδικούν τον παίκτη.

Μετά την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε, ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως η ΤΣΣΚΑ, η Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι Μιλάνο. Όπως είχε αποκαλύψει το sdna.gr, στο παιχνίδι είχε μπει και η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Πράγματι, οι Ρώσοι κατέθεσαν πρόταση για να κάνουν δικό τους τον Σίνγκλετον και μάλιστα ήταν πρόθυμοι να δώσουν στον Παναθηναϊκό Superfoods το ποσό των 900 χιλιάδων ευρώ για το buy out. Η «πράσινη» απάντηση, όμως, ήταν και σε αυτή την περίπτωση αρνητική. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόταση που έχει απορριφθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού η Αρμάνι έφτασε μέχρι τις 600 χιλιάδες και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τις 800. 

Βέβαια, το γεγονός πως η Χίμκι έχει πολύ «δυνατό» πορτοφόλι και μεγάλο μπάτζετ κάνει πιθανό το σενάριο να επανέλθει με νέα πρόταση για τον παίκτη προς το «τριφύλλι». 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments