Αθλητισμός

Άλλαξε το σύστημα ο Στανόγεβιτς!

Άλλαξε το σύστημα ο Στανόγεβιτς!
Το πε και το... έκανε ο Σέρβος προπονητής.

Μετά το φιλικό με τη Φένλο και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 που ήρθε όμως χωρίς ο Δικέφαλος να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε:

«Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».

Ο Σέρβος τεχνικός το πε και το κανε, καθώς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας αποφάσισε να δουλέψει πάνω στο 4-2-3-1.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν Νίκος Μελίσσας με δίδυμο στα στόπερ τους Ανχέλ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μαρίν Λέοβατς και Λέο Μάτος.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Στανόγεβιτς επέλεξε τον Γκόικο Τσίμιροτ ως 8αρι και τον Χοσέ Κάνιας ως κόφτη.

Στα φτερά της επίθεσης τοποθετήθηκαν οι Πέντρο Ενρίκε (κάποια στιγμή πέρασε στη θέση του ο Τζάλμα) και Ρόμπερτ ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κινούνταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments