Αθλητισμός

Χιμένεθ: Δεν φοβόμαστε! Να δείξουμε ότι είμαστε κι εμείς δυνατοί

Χιμένεθ: Δεν φοβόμαστε! Να δείξουμε ότι είμαστε κι εμείς δυνατοί
Ο Μανόλο Χιμένεθ σχολιάζει την κλήρωση από το Κιέλτσε.

Για μία ΑΕΚ που καλείται, χωρίς φόβο, να δείξει κόντρα στη δυνατή ΤΣΣΚΑ Μόσχας ότι είναι κι αυτή δυνατή ομάδα, έκανε λόγο ο Μανόλο Χιμένεθ σχολιάζοντας από το Κιέλτσε την κλήρωση της Ένωσης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά ο προπονητής είπε:

«Όποιος αντίπαλος και να ήταν, θα ήταν δύσκολος. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε στον αντίπαλό μας ότι θα είμαστε κι εμείς δυνατοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πρωτάθλημα στη Ρωσία ξεκινάει πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα στην Ευρώπη. Και όταν για εμάς θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ήδη ο αντίπαλος θα έχει παίξει τρια τέσσερα παιχνίδια. Η λύση είναι πλέον τα φιλικά παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε και να βάζουμε την ίδια ένταση σαν να ήταν επίσημο παιχνίδι, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Μόσχας να είμαστε έτοιμοι».

Αν παίζει ρόλο ότι το πρώτο ματς είναι στο ΟΑΚΑ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε γκολ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ειδικοί σε αυτή τη διοργάνωση, έχουμε πολλά χρόνια να συμμετάσχουμε, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι το γκολ εντός έδρας μπορεί να είναι καθοριστικό για την επανάληψη».

Αν υπάρχει κάτι που τον φοβίζει: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πώ ότι φοβάμαι. Αυτό που νιώθω είναι μια μεγάλη ικανοποίηση να βλέπω την ΑΕΚ να είναι ανάμεσα στους καλύτερους, έχω πάρα πολύ όρεξη, πολύ διάθεση και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε».

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments