Πολιτική

Χαμός στο τηλεοπτικό στούντιο για το αν είναι αργόμισθος ο σύζυγος της Γεννηματά

Χαμός στο τηλεοπτικό στούντιο για το αν είναι αργόμισθος ο σύζυγος της Γεννηματά
Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ): "Ο Λοβέρδος παραδέχθηκεςαργομισθία του συζύγου της Φώφης στο Ερρίκος Ντυνάν" - Λοβέρδος: "Είσαι ψεύτης, κάνεις πολιτική αλητεία"

Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ όπου αντηλλάγησαν βαριές εκφράσεις μεταξύ βουλευτών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης υποστήριξε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχθηκε στην Εξεταστική της Βουλής για το Ερρίκος Ντυνάν ότι ο σύζυγος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ήταν αργόμισθος. «Ο κ. Λοβέρδος παραδεχθηκε χθες στην εξεταστική ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά ήταν αργόμισθος. Παραδέχτηκε ότι υπήρχαν αργομισθίες στο Ντυνάν, και τις διαβίβασε στη Δικαιοσύνη, έτσι είπε χθες. Υπάρχει το βίντεο της Επιτροπής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κάτσης. 

Παρούσα στο πάνελ ήταν από το ΠΑΣΟΚ η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία αντέδρασε έντονα. «Ντροπή σας! Ημουν εκεί και το διαψεύδω. Οσα ψέματα και να πείτε. Η λάσπη και ο κιτρινισμός σας έχει μείνει μόνο».

Ωστόσο ο θιγόμενος Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε να παρέμβει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ να μιλά για πολιτική αλητεία. «Είναι πολιτική αλητεία, ανόητη και άχρηστη, γιατί υπάρχουν τα πρακτικά και το βίντεο… Είναι ψεύτης, υπήρχαν συνάδελφοι και δημοσιογράφοι που εργάζονται στη Βουλή. Πώς έχει το θράσος να κάνει τέτοια πολιτική αλητεία ένας εκλεκτός του λαού; Το καταγγέλλω… Πρόκειται για ευθεία πολιτική αλητεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments