Αθλητισμός

Την… ψάχνει για Πέιτζ η ΑΕΚ! (vid)

Την… ψάχνει για Πέιτζ η ΑΕΚ! (vid)
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ γύρισαν με «γεμάτο» το μπλοκάκι τους από το Summer League του Λας Βέγκας και στο πλαίσιο αυτό μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι κι αυτή του Μάρκους Πέιτζ.

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωράει με γοργούς ρυθμούς. 

Η επιστροφή των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Γιώργου Χήνα από το Λας Βέγκας, όπου παρακολούθησαν το Summer League έφερε και μια γεμάτη λίστα με ονόματα, ώστε να εξεταστούν από τους ανθρώπους της ομάδας και να προχωρήσουν περιπτώσεις παικτών. Μία εξ αυτών είναι και ο Μάρκους Πέιτζ.

Ο 23χρονος γκαρντ, ήταν μία από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν κατά την παραμονή των ανθρώπων της ομάδας. Μάλιστα, ο Πέιτζ είναι παίκτης που πληρεί τα «θέλω» του Σωτήρη Μανωλόπουλου, όσον αφορά τη θέση του πλέι μέικερ ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα ο νεαρός άσος, ο οποίος φοίτησε στο North Carolina στο Κολέγιο, βρέθηκε στο Summer League, όντας παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, μιας και ο παίκτης έχει θέσει σαν προτεραιότητα το να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, όμως στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ως το τέλος την περίπτωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments