Αθλητισμός

«Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Ολιμπίκ»

«Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με την Ολιμπίκ»
Ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Βαντίμ Σκίτσκο, σκιγράφησε στην εκπομπή του PAOK24 το προφίλ της Ολιμπίκ Ντόνετσκ.n

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Libero fm 107,4":

Για τη δυναμικότητα της Ολιμπίκ: Υπάρχει διαφορά στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Αποδυναμώθηκε συγκριτικά με πέρσι γιατί έχασε δύο επιθετικούς και δεν έχει βρει αντικαταστάτες. Στο αμυντικό κομμάτι όμως είναι δυνατή, ο πολύ καλός παίκτης της ομάδας με εμπειρία είναι ο τερματοφύλακας, ο Μακχαράτζε, ο οποίος είναι και αρχηγός της. Στην άμυνα είναι σαφώς πιο δυνατή, παίζει με συνέπεια, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και σίγουρα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα παίξει για να πάρει το 0-0. 

Για τα στοιχεία στο παιχνίδι των Ουκρανών: Είναι μια ομάδα που παίζει καλά την κόντρα επίθεση. Αυτό που έκανε και κόντρα στην Ολεξάντρια, δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο Μαροκινός ο Μόχα είναι ο ποιοτικός παίκτης της ομάδας, αυτόν πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Η Ντιναμό έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και σίγουρα δεν είναι η μόνη ομάδα.

Για τη θέση της Ολιμπίκ στο Ουκρανικό ποδόσφαιρο: Η Ολιμπίκ είναι μία μεσαία ομάδα στην Ουκρανία. Έχει αρκετούς οπαδούς, όχι πάρα πολλούς, αλλά όσο ήταν στο Ντόνετσκ τη βοηθούσαν σημαντικά. Το γεγονός ότι ξεριζώθηκε και παίζει μακριά από τη φυσική της έδρα της κοστίζει γιατί έχει πολύ μικρότερη στήριξη από τον κόσμο, στο Κίεβο δεν είναι τόσο δημοφιλής. Επίσης η απουσία του κόσμου της την έχει αποδυναμώσει οικονομικά, αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια κάποια οικονομικά προβλήματα. Είναι μία ομάδα που λόγω του πολέμου έπρεπε να φύγει από το Ντόνετσκ. Υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο σε αυτό τον ξεριζωμό.

Για το που αγωνίζεται η Ολιμπίκ: Χρησιμοποιεί το Βαλερί Λομπανόφσκι φέτος. Έχει χρησιμοποιήσει κι άλλες έδρες αγωνιζόμενη στο Κίεβο τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα ότι είναι αναγκασμένη να αλλάζει έδρες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments