Αθλητισμός

Γι’ αυτό “κόπηκε” ο Μάξι – Φέρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός

Γι’ αυτό “κόπηκε” ο Μάξι – Φέρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός
Το παρασκήνιο γύρω από τον Αργεντινό και οι λόγοι που είπε "όχι" ο Ουζουνίδης.

Ο Μάξι Ροντρίγκεζ αποτελούσε μια ελκυστική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως είναι πλέον 36 χρονών, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να βάλει… στοπ στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ροντρίγκες δεν ήταν αρνητικός στο να έρθει στον Παναθηναϊκό, βάζοντας μάλιστα το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα, οπότε έμενε το "ΟΚ" από τον Ουζουνίδη.

Ο 49χρονος τεχνικός λοιπόν, αρχικά, δεν είχε πρόβλημα με το να έρθει ο παίκτης, καθώς οι πληροφορίες που είχε πάρει ήταν θετικές.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε μάθει οτι ο Αργεντινός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών κι ήταν ορεξάτος να κάνει μια ακόμη καλή σεζόν πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, γεγονός που έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Παρ` όλα αυτά, όμως, εν τέλει η ηλικία του απεδείχθη ανυπέρβλητο εμπόδιο, αφού ο Ουζουνίδης δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωσή του, ο Ουζουνίδης αναζητεί πλέον στην αγορά άλλον εξτρέμ και θέλει να έρθει στην ομάδα άμεσα. Ναι μεν δεν προλαβαίνει την Γκαμπάλα, όμως δεν αποκλείεται ο παίκτης να κλείσει ακόμα και σήμερα, βάσει κάποιων πληροφοριών που υπάρχουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments