Αθλητισμός

Ο Χάσι που κέρδισε τις εντυπώσεις και ο… Ιντέγε

Ο Χάσι που κέρδισε τις εντυπώσεις και ο… Ιντέγε
Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" με την Παρτιζάν, ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του Champions League και... φουλάρει για μεταγραφικές "βόμβες".

Η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και η διαφαινόμενη πρόκριση σε ομίλους, μιας και οι αντίπαλοι που είναι υποψήφιοι για τον Ολυμπιακό δεν… φοβίζουν, φέρνουν μεταγραφές στο λιμάνι και επιπλέον ενίσχυση για τον Μπέσνικ Χάσι.

Άλλωστε, στη διοίκηση είδαν ένα προπονητή που κατέβασε την ομάδα του στο Βελιγράδι πανέτοιμη και δεν φοβήθηκε να πάρει ρίσκα που του βγήκαν και με το παραπάνω, όπως αυτά με Μπεν και με Σιώπη.

Στον Ολυμπιακό προχωρούν πλέον για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ, με τον Μπράουν Ιντέγε να ακούγεται ολοένα και περισσότερο για επιστροφή στον Πειραιά. Ο Ιντέγε φαίνεται να έχει ρίξει… γέφυρες και πάλι προς τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα, ενώ υπάρχουν επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι από την Αγγλία.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις. Ο ένας είναι ο Μίλος Κοσάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να πιάσει Λιμάνι, αν και εφόσον παραμείνει ο Παναγιώτης Ρέτσος. Η δεύτερη περίπτωση λέγεται ότι είναι από την Ιταλία, ενώ η τρίτη από την Τουρκία, όπου αποκτήθηκε και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ενώ δε φαίνεται πως υπάρχει στη λίστα ο Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος τελευταία επανήλθε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments