Αθλητισμός

Ποιες ομάδες απέρριψε ο Γιόχανσον για τον Παναθηναϊκό

Ποιες ομάδες απέρριψε ο Γιόχανσον για τον Παναθηναϊκό
O Σουηδός μπακ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά προτίμησε το «τριφύλλι».

Ο Ματίας Γιόχανσον αποτελεί, επισήμως, από το απόγευμα της Παρασκευής, μέλος του Παναθηναϊκού, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, ο ίδιος είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Αλκμάαρ, με τις Μπέτις, Στουτγκάρδη και Αλαβές, να ενδιαφέρονται έντονα (μεταξύ άλλων) για την περίπτωσή του.

Όμως, ο ίδιος επέλεξε το «τριφύλλι» και μεγάλο ρόλο σε αυτό το βήμα έπαιξε η παρουσία του Μίκαελ Νίλσον, όπως ανέφερε ο ατζέντης του 26χρονου μπακ στην «Aftonbladet».

«Η παρουσία του Νίλσον είχε μεγάλη σημασία για τη μεταγραφή, διότι έχει μεγάλο έλεγχο της σουηδικής αγοράς και έχει παίξει στην ίδια θέση. Το μέλλον του Ματίας ήταν ένα πρόβλημα… πολυτελείας για εμένα. Απέρριψα προσφορές από αρκετές ομάδες, περίμενα για το κατάλληλο βήμα. Ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, μετά από αρκετά χρόνια στην Άλκμααρ. Ο Παναθηναϊκός είναι το τέλειο… παράθυρο για να βρεθεί στην Εθνική Σουηδίας», δήλωσε ο ατζέντης του Γιόχανσον.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments