Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / «Μαϊστόροβιτς: Φεύγει από την ΑΕΚ»!
«Μαϊστόροβιτς: Φεύγει από την ΑΕΚ»! | Pagenews.gr
Pagenews Team

Μαϊστόροβιτς: Φεύγει από την ΑΕΚ! Συγκεκριμένα το σουηδικό σάιτ SVT Sport αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Και δεν πρόκειται για μια τυχαία ιστοσελίδα, αλλά για το σάιτ του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού με τον οποίο συνεργαζόταν ο «Majstro» μέχρι να έρθει στην ΑΕΚ, το οποίο τότε είχε επιβεβαιώσει και τη συμφωνία του να έρθει στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι: «ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αφήνει την ΑΕΚ άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT Sport δεν θα επεκτείνει τη συμφωνία του με το κλαμπ. Ο πρώην διεθνής Σουηδός άσος έχει μια σύντομη αλλά επιτυχημένη περίοδο πίσω του στον ελληνικό σύλλογο της ΑΕΚ. Η ομάδα βγήκε δεύτερη στο πρωτάθλημα και προκρίθηκε στο Europa League».

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με την ΑΕΚ είχε μονοετή διάρκεια και ολοκληρώθηκε στις 31 Αυγούστου, μαζί με τη μεταγραφική περίοδο, χωρίς να ανανεωθεί. 

Δημοσιεύματα που είχαν προκύψει προ ημερών αναφέρονταν σε ενδιαφέρον άλλων ομάδων όπως η Γουλφς και η Ρόμα να τον εντάξουν στο τιμ τους, κάτι που είχε ανοίξει ήδη τη συζήτηση σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ…

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: 


2017