Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Διευκρινίσεις από τον Αντετοκούνμπο μέσω Instagram για το ξέσπασμα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Διευκρινίσεις από τον Αντετοκούνμπο μέσω Instagram για το ξέσπασμα
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά το χθεσινό του ξέσπασμα έπειτα από την ήττα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Φινλανδία.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με 89-77 από τη Φινλανδία ξέσπασε στην κάμερα της ΕΡΤ εκεί όπου είπε χαρακτηριστικά: «Να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν με την ψυχή τους για την εθνική ομάδα». Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά το χθεσινό του ξέσπασμα και προέβη σε μία διευκρινιστική δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έγραψε: Πολλές φορές όταν είσαι ψυχικά φορτισμένος γίνεσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις σου και στις δηλώσεις σου. Δεν αποτελώ εξαίρεση σε αυτό. Πρόθεσή μου δεν ήταν να στοχοποιήσω κάποιον συμπαίκτη, αλλά να μας εμψυχώσω για τον αυριανό τελικό να είμαστε παθιασμένοι, ψυχωμένοι και πάνω απ’ όλα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη. #ΕΛΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο προκάλεσε ανατιδράσεις ανάμεσα στους συμπαίκτες του, με τον Γιάννη Παπαπέτρου να δηλώνει: «Δεν είναι δηλώσεις αυτές, όλοι θέλουμε και μπορούμε. Είναι μπάσκετ, δεν είναι τένις».

Από την πλευρά του ο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας δήλωσε: «Πάμε για τελικό, μια μάχη ζωής, και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει και μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θα παίξει το σχήμα που μπορεί να ανταποκριθεί, όποιος έχει καρδιά, όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να κοντρολάρει το άγχος του».

Διαβάστε επίσης: Ευρωμπάσκετ 2017 – Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στην Εθνική πρέπει να παίζουν όσοι θέλουν

Ευρωμπάσκετ 2017: Ο Παπαπέτρου απάντησε στον Αντετοκούνμπο: "Δεν υπάρχουν αυτά"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments