Αθλητισμός

Χάσι: «Δεν θεωρούσα ότι άξιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού»

Χάσι: «Δεν θεωρούσα ότι άξιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού»
Φοβερές ατάκες από τον Μπέσνικ Χάσι που θα συζητηθούν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για συνεργασία τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τα μεταγραφικά αλλά και τον στόχο στο Champions League.n

Ο Χάσι σε συνέντευξη που έδωσε στο Βέλγιο, δήλωσε πως δεν ήξερε κι αυτός αν αξίζει να είναι προπονητής του Ολυμπιακού και πως σε κάθε ματς θα πρέπει να πείθει τους ανθρώπους της ομάδας.

Μάλιστα, τόνισε πως το μότο του είναι «σκάσε και δούλευε σαν στρατιώτης». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφές των «ερυθρολεύκων», αλλά και στο Champions League όπου στόχος είναι η τρίτη θέση.

Όσο για τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ένγκελς, είπε ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε τα όλα τα ποσά που ακούγονται.

Για τον στόχο του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Δεν είναι στόχος μου να δείχνω ή να φωνάζω ότι είμαι κορυφαίος προπονητής. Το μότο μου είναι: σκάσε και δούλευε σαν στρατιώτης. Είναι ευτυχής, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχω κάνει ακόμα αυτό που περιμένουν από μένα, δεν ξέρω που θα είμαι σε δύο εβδομάδες. 

Η δουλειά μόλις άρχισε. Εκτός όλων των άλλων, οι κόρες μου έμειναν σε σχολείο στο Βέλγιο. Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη όπως στη Βαρσοβία που με ακολούθησε η οικογένειά μου».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών στον Ολυμπιακό την περυσινή σεζόν: «Το ήξερα αυτό πριν υπογράψω. Ειλικρινά μέχρι την ώρα που υπέγραφα δεν θεωρώ ότι άξιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Γνώριζα ότι υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες. Πρέπει να κερδίσω το επόμενο ματς για να συνεχίσω να πείθω τους ανθρώπους».

Στη συνέχεια ο Χάσι αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Ολυμπιακού και τις επιλογές αρκετών Βέλγων.

Για τον Καρσελά: «Η ομάδα προσπάθησε να τον πάρει και πέρυσι. Δεν κατάφερε όμως να τον πείσει».

Για τον Οφόε: «Όταν ανέλαβα είπα ότι ήταν προτεραιότητά μου. Δεν ήταν εύκολο να τον πάρουμε».

Για τον Ζιλέ: «Κι εγώ πάλεψα γι αυτόν. Ο σύλλογος δεν ήξερε όλους αυτούς τους παίκτες. Δε νομίζω ότι είπαν κατευθείαν, έλα υπέγραψε. Ευτυχώς ο πρόεδρος ήταν στην ίδια λογική με μένα. Τον ευχαριστώ γι αυτό. Ο Ζιλέ ήρθε επειδή ο Ντεφούρ ήταν πολύ ακριβός».

Για τα 7 εκατ. της μεταγραφής του Ένγκελς: «Δεν πρέπει να πιστεύουμε όλα τα ποσά που ακούγονται. Όμως ο σύλλογος έκανε μια τεράστια οικονομική προσπάθεια. Τη μεγαλύτερη για αρκετά χρόνια. Κι αυτό επειδή ο στόχος είναι να ξαναπουλάει με αυξημένη αξία. Έχει περίπου το ίδιο προφίλ με τον Ρέτσο, το μεγάλο ταλέντο που πουλήσαμε».

Για τον Προτό: «Ο Σίλβιο ξέρει ότι αρχίζει ως Νο2 και αυτό είπα στον πρόεδρο. Το Νο1 είναι ο Καπίνο. Ο Σίλβιο μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Πρέπει να τον συναγωνιστεί. Θα παίξει στο Κύπελλο. Η εμπειρία του θα μας κάνει καλό».

Για το Champions League: «Οι παίκτες ήταν χαρούμενοι όταν έγινε η κλήρωση διότι δεν έχουν παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα, ούτε κι εγώ. Την επόμενη μέρα όμως κατάλαβαν τη δυσκολία της αποστολής. Έχω γνωρίσει τόσους αντιπάλους στο παρελθόν. Στοχεύουμε στην τρίτη θέση. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον αντίπαλο μας την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τακτική αντιμετώπισης του Μέσι. Έχω να κερδίσω στο διάστημα αυτό μερικά άλλα ματς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments