Αθλητισμός

Μπέσνικ Χάσι: “Ο Προτό ήρθε για αναπληρωματικός του Καπίνο στον Ολυμπιακό”

Μπέσνικ Χάσι: “Ο Προτό ήρθε για αναπληρωματικός του Καπίνο στον Ολυμπιακό”
Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στο Βέλγιο για τη μεταγραφή του Σίλβιο Προτό, ξεκαθαρίζοντας ότι ο 34χρονος γκολκίπερ θα είναι ο αναπληρωματικός του Στέφανου Καπίνο στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε στη βελγική εφημερίδα, Het Nieuwsblad για τη μεταγραφή του Σίλβιο Προτό, τονίζοντας πως ο έμπειρος Βέλγος κίπερ έρχεται στο Λιμάνι ως αναπληρωματικός του Στέφανου Καπίνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Χάσι, η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε προκειμένου ο Καπίνο να εξελιχθεί και να βοηθηθεί από την παρουσία του 34χρονου Προτό στις προπονήσεις. «Ο Σίλβιο ξέρει ότι ξεκινάει ως δεύτερος. Ο Καπίνο είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακάς μας και δεν είναι δυσαρεστημένος. Ο Σίλβιο μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Πρέπει να του προσφέρει ανταγωνισμό και να τον βελτιώσει. Ο Σίλβιο θα αγωνίζεται στο Κύπελλο», ανέφερε ο Χάσι.

Παράλληλα, ο Αλβανός τεχνικός αναφέρθηκε και στη «μάχη» που δόθηκε με την Οστάνδη, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, προκειμένου ο Προτό να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος γκολκίπερ είχε πιέσει για τη μεταγραφή του στους «πρωταθλητές» Ελλάδας με την Οστάνδη να τον υποβιβάζει στη δεύτερη ομάδα, επικαλούμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

«Δεν συμφωνώ με το γεγονός ότι η Οστάνδη υποστηρίζει ότι δεν ήμασταν σωστοί. Συγγνώμη, αλλά ο Μαρκ Κούκε (σ.σ. πρόεδρος του βελγικού συλλόγου) είχε υποσχεθεί στον Σίλβιο να φύγει ως ελεύθερος σε ομάδα του εξωτερικού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments