Μedia

ΕΡΤ – Basket League: Έκλεισαν τα δικαιώματα 11 ομάδων

ΕΡΤ – Basket League: Έκλεισαν τα δικαιώματα 11 ομάδων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ έκαναν δεκτή την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 11 ομάδων της Basket League.

Το θέμα που είχε προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League λύθηκε και υπήρξε συμφωνία των μελών του ΕΣΑΚΕ για την προσφορά της ΕΡΤ. Tο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα μεταδίδεται ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

Το ΔΣ ενέκρινε την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος.

Εκτός της συμφωνίας βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αφού έχουν συμφωνήσει με την Cosmote TV. 

Οι ομάδες που βρήκαν στέγη στην ΕΡΤ θα μοιραστούν ένα ποσό γύρω στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ αναλόγως την περσινή κατάταξη ενώ το ισχυρό τους πλεονέκτημα είναι η εμπορική χρήση των διαφημίσεων αφού πλέον τα ματς θα είναι σε ανοικτό κανάλι και όχι σε συνδρομητικό.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.