Αθλητισμός

Η ΕΟΚ θα καλέσει τους παίκτες της Euroleague στα προκριματικά

Η ΕΟΚ θα καλέσει τους παίκτες της Euroleague στα προκριματικά
Η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ ενημέρωσε, από κοινού με άλλες πέντε ομοσπονδίες, πως θα καλέσει τους παίκτες των ομάδων της Euroleague για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2019.

ntttttt

Οι ομοσπονδίες Ελλάδας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Τουρκίας και Γερμανία προσυπέγραψαν μία κοινή δήλωση με την οποία επιβεβαιώνουν ότι θα καλέσουν τους παίκτες των ομάδων της Euroleague για τα «παράθυρα» των προκριματικών και ζητούν από την Euroleague να αλλάξει το πρόγραμμά της στο κομμάτι που οι αγώνες της διοργάνωσης συμπίπτουν με εκείνους των Εθινών ομάδων. 

Παράλληλα, στην κοινή δήλωση, γίνεται λόγος για υποστήριξη των έξι προς όλες τις υπόλοιπες ομοσπονδίες που θέλουν να έχουν στις Εθνικές τους παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague και για ετοιμότητα να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να προστατευθούν οι Εθνικές ομάδες από τις παρεμβάσεις της Euroleague.

Εκτός των άλλων, ξεκαθαρίζεται πως θα αποδοθούν ευθύνες στην Euroleague για το γεγονός πως δεν τήρησε την παλιότερη δέσμευσή της να λάβει υπ’ όψιν το νέο καλεντάρι της FIBA.nnn

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments