Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Μπέσνικ Χάσι: Σημείο κλειδί το 1-2

ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Μπέσνικ Χάσι: Σημείο κλειδί το 1-2
Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για κομβικό σημείο στο γκολ που ο Χριστοδουλόπουλος μείωσε το σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός:

Για τον λόγο που γύρισε το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Περιμέναμε να είναι δύσκολη η έναρξη. Ωστόσο η ΑΕΚ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Σκοράραμε το πρώτο γκολ, στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο και βάλαμε το δεύτερο γκολ. Το σημείο κλειδί ήταν η μείωση του σκορ της ΑΕΚ. Εκεί δώσαμε πίστη στους παίκτες της ΑΕΚ. Μέχρι τότε δεν είχαν τρόπο να μπουν στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε πολύ, αλλά εκεί ήταν που χάσαμε τον έλεγχο».

Για τα λάθη που έκανε ο ίδιος πριν το ματς και κατά τη διάρκεια: «Όταν μια ομάδα κερδίζει με 2-0 και έχει 30 λεπτά μπροστά της πρέπει να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ο Ρομαό έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι για να μην αποβληθεί. Τον προκαλούσαν και ήταν σίγουρο ότι θα έφευγε. Βάλαμε στο παιχνίδι τον Σεμπά που θα μπορούσε να βοηθήσει για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Επίσης έπρεπε ο Καρσελά να βγει γιατί ήταν κουρασμένος. Μπήκε ο Πάρντο, αλλά όλα κρίθηκαν στο 2-1».

Για το γεγονός ότι γύρισε τον Ταχτσίδη στην άμυνα και για το αν δεν εμπιστεύεται ορισμένους ποδοσφαιριστές: «Δεν ήταν ο αρχικός σκοπός να παίξει ο Ταχτσίδης στην άμυνα. Αλλά έπρεπε να γίνει εσωτερική αλλαγή γιατί είναι πιο έμπειρος από τον Νικολάου. Η ΑΕΚ έπαιζε με δύο φορ και γι’ αυτό βάλαμε τον Ζντιέλαρ μπροστά του. Προτιμήσαμε να βάλουμε έναν παίκτη στην άμυνα με μεγαλύτερη εμπειρία από τον Νικολάου».

Για το τι πάει στραβά στον Ολυμπιακό: «Δεν έχουμε αποκτήσει τη σταθερότητα στην άμυνα. Σε κάθε ματς δεχόμαστε γκολ. Η ΑΕΚ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Μέχρι να γυρίσει ο Βούκοβιτς και ο Μποτία η ομάδα δεν θα βρει τη σταθερότητα στην άμυνα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέρρευσε ψυχολογικά και το αν οι παίκτες έχουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης: «Δεν πιστεύω πως έχουμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Η ψυχολογία μας άλλαξε όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Μετά δυσκολευτήκαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να βγούμε μπροστά και οι παίκτες μας απογοητεύτηκαν».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι μόνο το μέλλον της ομάδας μου και ότι χάσαμε το παιχνίδι. Δεν με απασχολεί το προσωπικό μου μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments