Μedia

ΣΠΟΡ FM: Πουλάει και το ραδιόφωνο ο Γιάννης Αλαφούζος;

ΣΠΟΡ FM: Πουλάει και το ραδιόφωνο ο Γιάννης Αλαφούζος;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να αποτραβηχτεί τελείως από τον αθλητικό κόσμο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πωλητήριο και στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποφασισμένος να αποτραβηχτεί εντελώς από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος. Μετά τη δήλωση αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, οι φήμες για τον Έλληνα επιχειρηματία κάνουν λόγο και για πωλητήριο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, τον οποίο αγόρασε πριν από περίπου 2,5 χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα στα δημοσιογραφικά στέκια ακούγεται όλο και περισσότερο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκείνος που δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά του πρώτου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας.

Ωστόσο, μέχρι τώρα αυτές οι φήμες διαψεύδονται από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει αρκετά media και "τρέχει" αυτή τη στιγμή αυτά.

Ωστόσο, δεδομένης της μεγάλης δυναμικής του 94.6 και της τεράστιας εμπορικής του αξίας, στο προσεχές διάστημα είναι σχεδόν βέβαιο πως το ραδιόφωνο θα περάσει σ’ άλλα χέρια- δεδομένης, πάντα, της επιθυμίας του κ. Αλαφούζου ν’ αποχωρήσει.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.