Αθλητισμός

Μίλαν – Ριέκα 3-2: Απίστευτο ματς στο Μιλάνο με 3 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο – Δείτε στιγμιότυπα (vid)

Μίλαν – Ριέκα 3-2: Απίστευτο ματς στο Μιλάνο με 3 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο – Δείτε στιγμιότυπα (vid)
Τρομερό παιχνίδι έγινε στο άλλο ματς του ομίλου της ΑΕΚ, στο Μίλαν - Ριέκα. Η Μίλαν προηγήθηκε 2-0, η Ριέκα ισοφάρισε σε 2-2 με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους Ιταλούς να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις. Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς της βραδιάς.

Απίστευτο παιχνίδι στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ριέκα, με τους Ιταλούς να προηγούνται 2-0 στο 53′, τη Ριέκα να ισοφαρίζει με γκολ στο 85′ και στο 90′, αλλά τελικά τη Μίλαν να φεύγει νικήτρια με γκολ στο 93′.

Ο Αντρέ Σίλβα με ατομική προσπάθεια συνέκλινε από αριστερά και με υπέροχο πλασέ τελείωσε τη φάση για το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Μίλαν σκόραρε και πάλι νωρίς όταν έπειτα από κόρνερ ο Κουτρόνε πήρε την κεφαλιά, ο Μπονούτσι βρήκε την μπάλα και ο έτερος στόπερ, Μουσάκιο, έκανε το 2-0. 

Στο 85′ Ακόστι, που πέρασε στο ματς αλλαγή, έφυγε απέναντι στον Τζίτζιο Ντοναρούμα και σκόραρε με κόντρα της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα με τρελά φάλτσα για το 2-1. Για την Μίλαν, τα χειρότερα ήρθαν στο 90′ όταν ο Ρομανιόλι έκανε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελεζ για το 2-2, το οποίο, ευτυχώς και για την ΑΕΚ, δεν έμεινε μέχρι το τέλος. Στο 94′ Η μπαλιά του Μπορίνι πέρασε πάνω από την άμυνα της Ριέκα και ο νεαρός killer, Πάτρικ Κουτρόνε, την βρήκε άψογα με το αριστερό για να την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Αμπάτε, Μπορίνι, Λοκατέλι, Κεσί (71′ Μάουρι), Τσαλχάνογλου (46′ Μποναβεντούρα), Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (82′ Σούσο).

Ριέκα (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Ελέζ, Ζούπαριτς, Ζούτα, Βέσοβιτς, Μίσιτς, Μπράνταριτς, Κβρζιτς (58′ Ακόστι), Χέμπερ, Πάβιτσιτς (71′ Μάλες), Πούλιτς (80′ Τσρνιτς).

Δείτε τα γκολ: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments