Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Στο αρχείο η δικογραφία για το τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Στο αρχείο η δικογραφία για το τροχαίο
Στο αρχείο μπήκε η δικογραφία για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Το δρόμο προς το αρχείο αγνώστων δραστών παίρνει η δικογραφία για το τροχαίο με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016.

Η προκαταρκτική εξέταση διενεργήθηκε μετά από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του τραγουδιστή σε βάρος των δύο γυναικών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μαζί του, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας. 

Από την έρευνα της Εισαγγελίας φέρεται να προέκυψε ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο εκείνη την ημέρα, γεγονός που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της οικογένειας, σύμφωνα με τους οποίους, κάποια από τις δύο κοπέλες ήταν ο οδηγός.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έχει το δικαίωμα μέσα σε τρεις μήνες να στραφεί κατά της διάταξης για αρχειοθέτηση της δικογραφίας ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος είτε θα συμφωνήσει με την αρχειοθέτηση, είτε θα ζητήσει περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments