Ελλάδα

Πυροβολισμοί σε μπαρ της Γλυφάδας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες (pics & vid)

Πυροβολισμοί σε μπαρ της Γλυφάδας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες (pics & vid)
Την υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα και του τραυματισμού ακόμη τριών, σε μπαρ στην Γλυφάδα, έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εκβιαστών της αστυνομίας, όπου εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έμπειρων εξειδικευμένων αστυνομικών , σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα και του τραυματισμού ακόμη τριών, σε μπαρ στην Γλυφάδα, πρόκειται για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" , «νονών της νύχτας». 

Την υπόθεση την έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εκβιαστών της αστυνομίας, όπου εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Όλα ξεκίνησαν περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί έξω από γνωστό μπαρ της Γλυφάδας στη συμβολή των οδών Άγγελου Μεταξά 48 και Πανδώρας.

Εκείνη την στιγμή έξω από το κατάστημα ήταν ένας σεσημασμένος Αλβανός για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με έναν ακόμη Αλβανό που και αυτός εικάζεται ότι είχε σχέσεις με την συμμορία του πρώτου

Δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εμφανίστηκαν μπροστά τους και άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να πέσει νεκρός και ο δεύτερος Αλβανός να τραυματιστεί.

Την ίδια στιγμή έβγαιναν από το μπαρ δύο Έλληνες θαμώνες που δεν είχαν σχέση με τα θύματα, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από εξοστρακισμένες σφαίρες. Οι δράστες αμέσως μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή.

Ο νεκρός και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ από την Ασφάλεια Αττικής εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών ναρκωτικών που λυμαίνονται την περιοχή, για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στην διακίνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments