Ελλάδα

Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 46χρονο ένστολο – Κάλυψε με ταινίες τους ανιχνευτές πυρασφάλειας

Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 46χρονο ένστολο – Κάλυψε με ταινίες τους ανιχνευτές πυρασφάλειας

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι Αρχές αναζητούν έναν 46χρονο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις εμπρησμούς κατοικίας και οχημάτων στη Γλυφάδα και το Νέο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος αναζητείται για τρία περιστατικά εμπρησμού σε κατοικία και οχήματα, που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Γλυφάδα και το Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 46χρονος είναι πρώην σύντροφος τριών γυναικών που συνδέονται με τα περιστατικά.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα, όπου διαμένει η πρώτη πρώην σύντροφός του.

Σύμφωνα με βίντεο της ΕΡΤ, ο 46χρονος φέρεται να μπήκε στο διαμέρισμα με δικά του κλειδιά. Πριν από αυτό τοποθέτησε πανί στην κάμερα ασφαλείας, ενώ φορούσε κουκούλα και μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια περιέλουσε το διαμέρισμα με βενζίνη, έβαλε φωτιά και τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό. Από το περιβάλλον της πρώτης συντρόφου του προκύπτει ότι είχε καλύψει με ταινίες τους ανιχνευτές πυρασφάλειας, ενδεχομένως για να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, αναφέρει η ΕΡΤ.

Λίγο αργότερα, στις 2:35, το ίδιο άτομο φέρεται να μετέβη στην οδό Νυμφών, επίσης στη Γλυφάδα, και να έβαλε φωτιά στο όχημα άλλης πρώην συντρόφου του.

Τρίτο περιστατικό στο Νέο Ηράκλειο

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τρίτο περιστατικό, στο Νέο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην οδό Κρήτης, όπου άγνωστος έβαλε φωτιά και έκαψε τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα. Εξετάζεται αν και οι τρεις υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους. Για τα δύο πρώτα περιστατικά στη Γλυφάδα η σύνδεση θεωρείται δεδομένη, ενώ για το Νέο Ηράκλειο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 46χρονος, εκτός από υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έχει διατελέσει και μέλος των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ).

Πηγή: Pagenews.gr

Ιωάννα Πυλούδη
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Πυλούδη Δημοσιογράφος – Συντάκτρια Επικαιρότητας
Καλύπτει θέματα ελληνικής επικαιρότητας, lifestyle, αγοράς, επιστήμης, καινοτομίας και fine living. Διαθέτει διετή εμπειρία στη δημοσιογραφία και την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, με έμφαση στη σύνταξη ειδησεογραφικών και θεματικών άρθρων. Είναι απόφοιτη του University of East London, όπου ολοκλήρωσε σπουδές BSc (Hons) in Psychology (2022-2025), συνδυάζοντας την κατανόηση των κοινωνικών τάσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς με τη σύγχρονη δημοσιογραφική γραφή.