Διεθνή

Ιβάνα Τραμπ: Η Ιβάνκα σε 15 χρόνια θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ιβάνα Τραμπ: Η Ιβάνκα σε 15 χρόνια θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ
Μπορεί να μην είχε τη χαρά να "στεφθεί" Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αλλά η Ιβάνα Τραμπ έχει βλέψεις για να γίνει ...Πρώτη Μητέρα.

Η πρώην σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα, ξαναχτυπά και μετά τη συνέντευξή της που ενημέρωσε τους πάντες ότι αυτή ευθύνεται γαι την εμμονή Τραμπ με το Twitter τώρα ενημερώσει ότι η κόρη της θα είναι η Πρόεδρος των ΗΠΑ σε 15 χρόνια.

«"Πρώτη Κυρία"; δεν με ελκύει προσωπικά (ο τίτλος), αλλά "Πρώτη Μητέρα"; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί», γράφει η Ιβάνα Τραμπ στο βιβλίο «Raising Trump» (Μεγαλώνοντας τους Τραμπ), που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα. Στο αποκαλυπτικό βιβλίο της η Ιβάνα Τραμπ γράφει ότι, ίσως ο πρώην σύζυγός της να μην είναι ο μόνος Τραμπ που αποκαλεί «σπίτι» του τον Λευκό Οίκο. 

Η πρώτη σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ έχει, όπως φαίνεται, μεγάλα όνειρα για την κόρη της Ιβάνκα Τραμπ και γράφει πως πιστεύει ότι σε 15 χρόνια θα μπορούσε να την φανταστεί ως πρόεδρο και τον εαυτό της ως μία περήφανη «Πρώτη Μητέρα»!

Η 68χρονη πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, μεταξύ των μεγαλεπίβοπλων ονείρων που τρέφει για την κόρη της Ιβάνα, αποκαλύπτει και τον τρόπο που χώρισε από τον Αμερικανό μεγιστάνα .

Το διαζύγιό της από τον τότε μεγιστάνα των ακινήτων και νυν Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ήταν επεισοδιακό και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα αμεικανικά ταμπλόιντς. 

Σήμερα, 25 χρόνια μετά το διαζύγιο και από τη σκοπιά της wannabe Πρώτης Μητέρας των ΗΠΑ, επαναφέρει μνήμες από εκείνη την εποχή προβαίνοντας μάλιστα σε σκανδαλιστικές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με αποσπάσματα του βιβλίου, που έδωσε ήδη στην δημοσιότητα το Associated Press, η Ιβάνα είχε σημαντικό ρόλο στον «Trump Organization». Όμως, η Ιβάνα Τραμπ, που ήταν παντρεμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ από το 1977 μέχρι το 1992, αποκαλύπτει ότι ο γάμος της «γκρεμίστηκε», όταν μία ημέρα, τον Δεκέμβριο του 1989, εμφανίστηκε μπροστά της η ηθοποιός, Μάρλα Μέιπλς, η γυναίκα που έγινε η δεύτερη σύζυγός του Αμερικανού κροίσου και μητέρα της κόρης του Τίφανι.

«Αυτή η νεαρή ξανθιά γυναίκα με πλησίασε και ξαφνικά είπε: Είμαι η Μάρλα και αγαπώ τον σύζυγό σου. Εσύ;», γράφει η Ιβάνα. «Της είπα να χαθεί από μπροστά μου και πως τον αγαπώ. Δεν ήμουν ψύχραιμη. Ήμουν σε κατάσταση σοκ», συνεχίζει η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

Διαβάστε ακόμα: Ιβάνα Τραμπ: Εγώ ενθάρρυνα τον Ντόναλντ να χρησιμοποιεί το Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments