Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι κλείνουν από πορείες και συγκεντρώσεις εργαζομένων της Υγείας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι κλείνουν από πορείες και συγκεντρώσεις εργαζομένων της Υγείας
Απιστευτη ταλαιπωρία περιμένει όσους κινούνται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας καθώς υπάρχουν προγραμματισμένες πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας.

Ειδικότερα, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας καθώς η ΠΟΕΔΗΝ στο πλαίσιο των σημερινών της κινητοποιήσεων πραγματοποιεί ήδη από τις 8 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα νοσοκομεία Παίδων και θα ακολουθήσει πορεία, μέσω των οδών Βασ. Σοφίας και Πανεπιστημίου προς το Μέγαρο Μαξίμου, τη Βουλή, και τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας.

Από την πλευρά της η Ένωση Ιατρών Αθήνας-Πειραιά πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 09:00 π.μ., έως τις 15:00 μ.μ. αλλά και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας πάντως νωρίε το πρωί η κίνηση ήταν αυξημένη στους εξής δρόμους:

στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)στην Αθηνών-Λαμίας(Λ.Αθηνών έως Φιλαδέλφεια -έξοδος)στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)στην στην κάθοδο της Μεσογείωνστην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)στην κάθοδο της Λ. Κηφισίαςστη Βασ. Κωνσταντίνουστην άνοδο της Λ. Συγγρούστη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments