Τεχνολογία
pagenews.gr / Τεχνολογία / Amazon Kindle Oasis: Νέο αδιάβροχο μοντέλο, με μεγαλύτερη οθόνη
Amazon Kindle Oasis: Νέο αδιάβροχο μοντέλο, με μεγαλύτερη οθόνη | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Οκτωβρίου 2017, 11:44 12 Οκτωβρίου 2017, 11:44

Η Amazon ανακοίνωσε την δεύτερη γενιά του eReader Kindle Oasis, η οποία έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και αδιάβροχη κατασκευή ως κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Η εταιρεία υπόσχεται, επίσης, ταχύτερη αλλαγή σελίδων χωρίς να αναφέρει αν έχει αλλάξει επεξεργαστή ή αν έχει προσθέσει περισσότερη μνήμη RAM.

Το νέο Kindle Oasis έχει δοκιμαστεί σε βάθος δύο μέτρων μέχρι 60 λεπτά και σε διαφορετικά περιβάλλοντα νερού, όπως μπανιέρες ή πισίνες.

Η κατασκευή του νέου Amazon Kindle Oasis περιλαμβάνει μεταλλικό περίγραμμα, υπέρλεπτη οθόνη με πάχος 3.4mm που προστατεύεται από εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί και εργονομικό σχεδιασμό με το βάρος να πέφτει στη μία πλευρά για να το κρατάς πιο σταθερά.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς και να αντιστρέφει το λευκό με το μαύρο χρώμα αν έχει ευαισθησία στο φως. Υπάρχει, βέβαια, και αισθητήρας για αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας ανάλογα με τον περιβάλλοντα φωτισμό.

Το νέο Amazon Kindle Oasis αποτελεί την πιο ακριβή πρόταση της εταιρείας, μιας και η τιμή του ξεκινά από τα €249.99 και φτάνει τα €339.99 για την έκδοση με 32GB αποθηκευτικό χώρο και κεραία 3G.

Amazon Kindle Oasis (2017)

Οθόνη 7.0”
Ανάλυση 300dpi
Αποθηκευτικός χώρος 8GB / 32GB
WiFi, επιλογή 3G
Υποστήριξη αρχείων Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP.
Βάρος 194gr
Αδιάβροχη κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX8

Ετικέτες: 


2017