Διεθνή

Τερέζα Μέι: Ευχαριστώ τους 70.000 Έλληνες που επέλεξαν να κάνουν τη Βρετανία σπίτι τους

Τερέζα Μέι: Ευχαριστώ τους 70.000 Έλληνες που επέλεξαν να κάνουν τη Βρετανία σπίτι τους
Το ευχαριστώ της Τερέζα Μέι στους Έλληνες πολίτες που ζουν στη Βρετανία και τους οποίους κάλεσε να μην την εγκαταλείψουν.

Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι σε συνέντευξή της στην εφημερίδα τα Νέα, θέλησε να ευχαριστήσει τους 70.000 Έλληνες που ζουν στην Βρετανία ζητώντας τους παράλληλα να μην την εγκαταλείψουν.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω «ευχαριστώ» στους 70.000 Έλληνες πολίτες που επέλεξαν να κάνουν τη Βρετανία σπίτι τους. Εκτιμούμε τη σημαντική συνεισφορά τους στον πολιτισμό και στην κοινωνία μας, στα πανεπιστήμια και στην οικονομία μας.

Αναγνωρίζω ότι το δημοψήφισμα προκάλεσε κάποια αβεβαιότητα και γι’ αυτόν τον λόγο καταστήσαμε το θέμα των δικαιωμάτων των πολιτών πρώτη μας προτεραιότητα στις διαπραγματεύσεις. Θέλω οι αναγνώστες σας να γνωρίζουν ότι επιθυμούμε να παραμείνουν στη χώρα όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν φτιάξει τη ζωή τους στη Βρετανία, όπως και όλοι οι πολίτες της ΕΕ. Παραμένει ένας από τους πρώτους μου στόχους να διασφαλίσω ότι θα μπορούν να συνεχίσουν να ζουν όπως και πριν.

Σημειώνουμε πραγματική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις σε αυτό το ζήτημα. Και οι δύο πλευρές είμαστε αποφασισμένες να καταλήξουμε σύντομα σε συμφωνία σε αυτό το κρίσιμο θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments