Ελλάδα

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη
Η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη έφυγε από τις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών με ταξί και επιστρέφει στο σπίτι της.

Η Βίκυ Σταμάτη βγήκε λίγο πριν από τις 16:00 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο των φυλακών Ελαιώνα όπου την περίμενε ένα ταξί στο οποίο επιβιβάστηκε και αποχώρησε.

Περίπου στις 16.30 έφτασε σπίτι της. Ήταν αμίλητη. Δεν έκανε καμία δήλωση. Κατέβηκε από το ταξί και μπήκε στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, σε όλη τη διαδρομή ήταν φοβερά εκνευρισμένη, είχε απίστευτη ένταση και ανυπομονούσε να φτάσει στο σπίτι.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία μάλιστα την ημέρα που οδηγήθηκε στη φυλακή έκανε γνωστό και ότι καταθέτει αίτηση διαζυγίου, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Θηβών, αφού θεωρήθηκε ότι έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινή της, και επιστρέφει στο σπίτι της. 

Την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Υπενθυμίζεται ότι η κα Σταμάτη είχε επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα την 1η Νοεμβρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα με δάκρυα στα μάτια έλεγε στο δικαστήριο: «Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στην οποίασυνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο, που σύμφωνα με τον νόμο κάθε ημέρα μετρά για δύο.  Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου η Βίκυ Σταμάτη αιτήθηκε και τελικά έγινε δεκτό το αίτημα για την αποφυλάκισή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments