Μedia

Survival: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ντανιέλ Μπατίστα

Survival: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Ντανιέλ Μπατίστα
Στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Πύργου μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος συμμετέχει στο reality παιχνίδι του Epsilon, Survival.

O γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παίχτης του Survival Secrets, Ντανιέλ Μπατίστα αισθάνθηκε έντονη δυσφορία κατά τη διάρκεια μίας δοκιμασίας ενώ διαμαρτυρήθηκε για πόνο στο στήθος και τάση για εμετό.

Οι άνθρωποι της παραγωγής, σύμφωνα με το patrisnews, μετέφεραν τον Μπατίστα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβλήθηκε σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο και ιατρική εξέταση από τους εφημερεύοντες ιατρούς, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, χωρίς όμως να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

Αν και τα συμπτώματα υποχώρησαν λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση και περαιτέρω έλεγχο και εξετάσεις.

Σήμερα το μεσημέρι, και αφού συμπληρωθούν 24ώρες παρακολούθησης, οι γιατροί, έχοντας ολοκληρώσει και τον νέο κύκλο εξετάσεων, θα αποφασίσουν αν ο Ντανιέλ Μπατίστα θα συνεχίσει να νοσηλεύεται ή θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments