Αθλητισμός

Άνω – κάτω η Εθνική λίγες ώρες πριν την Κροατία

Άνω – κάτω η Εθνική λίγες ώρες πριν την Κροατία
Στον... αέρα ο Μίκαελ Σκίμπε, καθώς η παρουσία στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και μετά τα μπαράζ με την Κροατία, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Τι λένε οι παίκτες και γιατί τον στηρίζει ο Ζήσης Βρύζας.

Η βαριά ήττα της Ελλάδας με 4-1 στην Κροατία και κυρίως η απογοητευτική εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που δέχθηκε τέσσερα αστεία γκολ και κινδύνεψε άλλες τόσες φορές, έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Μίκαελ Σκίμπε.

Όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως το βράδυ της Κυριακής ο Σκίμπε θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Εθνικής, παρότι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν έχει αυτή την αίσθηση και μόνο το… τεράστιο θαύμα της πρόκρισης μπορεί να φέρει τούμπα την κατάσταση.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ποδοσφαιριστές να τον στηρίζουν, σύμφωνα και με το δικό μας ρεπορτάζ όντως ισχύουν, αφού οι παλιοί έχουν καλή άποψη για τον Γερμανό, αλλά όπως μαθαίνουμε ποτέ δεν πρόκειται να μπουν σε τριπ να δημοσιοποιήσουν θέμα παραμονής του. 

Επίσης, ο Ζήσης Βρύζας, που θα ήθελε να παραμείνει ο Σκίμπε για χρόνια στην Εθνική, είναι «λογικό» να εισηγείται παραμονής, αφού ήταν πρόταση γνωστού μάνατζερ, ο οποίος με τη σειρά του θέλει να κρατήσει τον Γερμανό τεχνικό εκεί για να διατηρήσει τους «ποδοσφαιριστές» του στην Εθνική, ποδοσφαιριστές με συμμετοχές…  11 λεπτών, ενώ καλούνται στην ομάδα παίκτες που έχουν ξεχάσει από πότε έχουν να παίξουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments