Αθλητισμός

Στέφανος Αθανασιάδης – Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο στην πρεμιέρα του τραγουδιστή

Στέφανος Αθανασιάδης – Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο στην πρεμιέρα του τραγουδιστή
Το απίστευτο περιστατικό μεταξύ Στέφανου Αθανασιάδη και Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Χάιφα, Στέφανος Αθανασιάδης,  μαζί με την αγαπημένη του Δώρα Γκουγκούση και καλούς φίλους τους, διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου… διαδραματίστηκε και ένα απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τη στιγμή που ο τραγουδιστής εμφανίστηκε, ο Κλάους καθόταν στην πίστα, έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στον Μαζωνάκη, ο οποίος μόλις τον είδε πήγε και του τράβηξε το αυτί! Όλοι πίστεψαν πως με αυτό τον τρόπο ο καλλιτέχνης ήθελε να τον χαιρετήσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Μαζωνάκης ενοχλήθηκε καθώς θεώρησε ότι ο 28χρονος φορ δεν τον σεβάστηκε.

Ο Αθανασιάδης όμως συνέχισε απτόητος να κάθεται με αυτόν τον τρόπο και έδειξε και πολύ θυμωμένος. Τότε ένας μουσικός του Γιώργου Μαζωνάκη, του ζήτησε ευγενικά να κατέβει από την πίστα αλλά ο Κλάους δεν του έδωσε σημασία.

Αναγκαστικά λοιπόν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ζήτησαν από τους φίλους του ποδοσφαιριστή να του εξηγήσουν πως πρέπει να καθίσει διαφορετικά και όχι με την πλάτη προς τον τραγουδιστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments