Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Βουγιούκας στη θέση του Όγκαστ

Εθνική Ελλάδος: Βουγιούκας στη θέση του Όγκαστ
Τη Δευτέρα (20/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Η ΕΟΚ όμως ενημέρωσε για κάποιες αλλαγές στο ρόστερ σύμφωνα με τις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου με τον Ίαν Βουγιούκα να προστίθεται αντί του Ζακ Ογκαστ. Ο Σκουρτόπουλος προχώρησε σε αυτήν την επιλογή […]

Τη Δευτέρα (20/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η ΕΟΚ όμως ενημέρωσε για κάποιες αλλαγές στο ρόστερ σύμφωνα με τις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου με τον Ίαν Βουγιούκα να προστίθεται αντί του Ζακ Ογκαστ.

Ο Σκουρτόπουλος προχώρησε σε αυτήν την επιλογή προφυλάσσοντας τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος αντιμετώπιζε το ”φάσμα” της τιμωρίας από τη FIBA, λόγω της μη αποστολής του εγγράφου συμμετοχής στην Εθνική.

Κλήση που επηρεάζει άμεσα τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα στις 24/11 και το μόνο που απομένει να δούμε είναι ποια θα είναι η στάση από πλευράς του ”τριφυλλιού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments