Αθλητισμός

Που ”ποντάρει” η ΑΕΚ στο ντέρμπι του ”Απ. Νικολαΐδης”

Που ”ποντάρει” η ΑΕΚ στο ντέρμπι του ”Απ. Νικολαΐδης”
Τα σημεία που θα δώσουν στην ΑΕΚ τον απαραίτητο ''αέρα'' για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (19:30) τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Πρόκειται για ένα ματς το οποίο, εάν η ”Ένωση” το πάρει, θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κατάταξη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι το παιχνίδι της Κυριακής κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για την ΑΕΚ, η οποία πηγαίνει σε μια ”απόρθητη” έδρα, για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που ταλανίζεται από εξωαγωνιστικά προβλήματα, αλλά στο ”σπίτι” της βγάζει άλλον ”αέρα”.

Η πρώτη και βασική κίνηση του Χιμένεθ είναι η εφαρμογή του 3-5-2. Ενός συστήματος που δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, στις αναμετρήσεις με τη Μίλαν και όπως φαίνεται θα καθιερωθεί στα ντέρμπι.

Ο Ισπανός θέλει να ”υπερφορτώσει” τον άξονα, προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης και να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης της ΑΕΚ. Παρά την έλλειψη δύο βασικών στελεχών (Μάνταλος, Γιόχανσον), ο Χιμένεθ πιστεύει ότι η ομάδα του θα πάρει ό,τι θελήσει από το ματς, εάν καταφέρει να ελέγξει τη μεσαία γραμμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments