Lifestyle

Μόρισεϊ: Υπερασπίστηκε τον Κέβιν Σπέισι και έκανε έξαλλους τους θαυμαστές του

Μόρισεϊ: Υπερασπίστηκε τον Κέβιν Σπέισι και έκανε έξαλλους τους θαυμαστές του
Ο πρώην αρχηγός του συγκροτήματος της post punk, εναλλακτικής ροκ «The Smiths», Μόρισεϊ υπερασπίστηκε με δηλώσεις του τόσο τον Κέβιν Σπέισι όσο και τον Χάρβεϊ Γουαινστάιν.

Οι δηλώσεις του Μόρισεϊ προς υπεράσπιση του Κέβιν Σπέισι και του Χάρβεϊ Γουαινστάιν έκαναν έξαλλους τους θαυμαστές του Βρετανού, καθώς το σκάνδαλο για σεξουαλική παρενόχληση είναι ακόμα νωπό.

Ο Μόρισεϊ υποστήριξε ότι τα θύματα της παρενόχλησης τα οποία έχουν προβεί σε καταγγελίες λίγο-πολύ «ήξεραν πολύ καλά τι συνέβαινε» και επέλεξαν «να παίξουν το παιχνίδι».

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel» αποσπάσματα της οποίας αναδημοσιεύει ο διεθνής Τύπος ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ρωτήθηκε για τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ και για τις ηθοποιούς που πήγαν στα δωμάτια ξενοδοχείων με τον Χάρβεϊ Γουάνστιν.

"Οι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει και απλά παίζουν το παιχνίδι. Μετά αισθάνονται ντροπή ή δεν τους αρέσει και δηλώνουν δέχθηκα επίθεση, έμεινα έκπληκτη, σύρθηκα στο δωμάτιο», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι «αν όλα είχαν πάει καλά και αυτή η συνάντηση τους έδινε μία σπουδαία καριέρα, δεν θα αναφέρονταν ποτέ σε αυτό».

Μισώ τον βιασμό. Μισώ τη σεξουαλική επίθεση. Μισώ σεξουαλικές καταστάσεις, στις οποίες εξαναγκάζεται κάποιος.

«Αλλά σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, εξετάζεις τις περιστάσεις και νομίζεις ότι ο άνθρωπος, που αποκαλείται θύμα, είναι απλά απογοητευμένος», υπογράμμισε ο Βρετανός τραγουδιστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments