Αθλητισμός

Νέες ”παρτίδες” με Πορτογάλο ατζέντη ο Ολυμπιακός

Νέες ”παρτίδες” με Πορτογάλο ατζέντη ο Ολυμπιακός
Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια που αφορούν τους υποψηφίους ”στόχους” του Ολυμπιακού αλλά και τις επικείμενες συνεργασίες του με τους ανθρώπους ”κλειδιά” σε αυτές τις υποθέσεις. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ”sport24.gr”, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει εκ νέου δίαυλο συνεργασίας με τον Πορτογάλο ατζέντη, Κάρλος Γκονσάλβες, ο […]

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, τόσο θα πληθαίνουν τα σενάρια που αφορούν τους υποψηφίους ”στόχους” του Ολυμπιακού αλλά και τις επικείμενες συνεργασίες του με τους ανθρώπους ”κλειδιά” σε αυτές τις υποθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ”sport24.gr”, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει εκ νέου δίαυλο συνεργασίας με τον Πορτογάλο ατζέντη, Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος είχε φέρει στην ομάδα δύο προπονητές (Σίλβα, Μπέντο) αλλά και ποδοσφαιριστές (Μάρτινς, Πάρντο).

Η νέα προσέγγιση του Γκονσάλβες ίσως δεν έχει να κάνει τόσο με ενδεχόμενες μεταγραφές, όσο με τις πωλήσεις, με την περίπτωση του Πορτογάλου να συνδέεται με την πρόταση των Κινέζων για την απόκτηση του Σεμπά. Πάντως, οι ”ερυθρόλευκοι” δεν αποκλείεται να θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους με την αγορά της Ιβηρικής, η οποία στο παρελθόν τους έφερε αποτελέσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments