Πολιτισμός

Μέριλ Στριπ: Επίθεση κατά της οσκαρικής ηθοποιού για την υπόθεση Γουάισταϊν (pic)

Μέριλ Στριπ: Επίθεση κατά της οσκαρικής ηθοποιού για την υπόθεση Γουάισταϊν (pic)
"Ήξερε" αναγράφουν οι αφίσες που απεικονίζουν την κορυφαία οσκαρική ηθοποιό Μέριλ Στριπ αγκαλιά με τον Χάρλεϊ Γουάινσταϊν.

Το Χόλιγουντ βρυχάται για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρει την"υπογραφή" του ισχυρού παραγωγού Χάρβει Γουάινσταϊν και από τον πόλεμο δεν γλίτωσε ούτε η Μέριλ Στριπ.

Το μήνυμα "Ήξερε" που αναγράφεται πάνω στις αφίσες που, από χτες το βράδυ, βρίσκονται παντού τοιχοκολλημένες στους δρόμους του Λος Αντζελες, είναι ευθεία επίθεση στο πρόσωπο της Μέριλ Στριπ, καθώς οι δυο τους ήταν πολύ στενοί φίλοι.

Άγνωστο παραμένει ποιος ευθύνεται για τις αφίσες ωστόσο το μήνυμα παραμένει σαφές "Η 68χρονη ηθοποιός κατηγορείται ότι ήξερε για την σεξουαλική παρενόχληση στην οποία υπέβαλλε τις συναδέλφους της ο γνωστός παραγωγός και το επέτρεπε.

Η ίδια, απαντώντας στην ηθοποιό Ρόουζ Μακ Γκάουαν που ήταν αυτή που πρώτη την κατηγόρησε ανοιχτά ότι γνώριζε και αποσιώπησε την συμπεριφορά του Αμερικανού παραγωγού, αρνείται ότι είχε την παραμικρή ιδέα και ανάμειξη σε όλα αυτά. 

"Θα ήθελα να ενημερώσω την Ρόουζ Μακ Γκάουαν ότι δεν γνώριζα τίποτα για τις φρικτές πράξεις του Γουάινσταϊν, ούτε τη δεκαετία του ’90 όταν της επιτέθηκε, αλλά ούτε και όταν έκανε το ίδιο σε άλλες γυναίκες. Δεν είχα σκοπό να το αποσιωπήσω. 

Δεν γνώριζα. Δεν εγκρίνω σιωπηλά τον βιασμό. Δεν γνώριζα. Δεν μου αρέσει να επιτίθενται σε νεαρές γυναίκες. Δεν γνώριζα πως συνέβαινε όλο αυτό", ισχυρίζεται η Μέριλ Στριπ με δηλώσεις που έκανε στην αμερικανική Huffington Post.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments