Αθλητισμός

”Σειρήνες” από εξωτερικό για Πέλκα

”Σειρήνες” από εξωτερικό για Πέλκα
Τι αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα για την περίπτωσή του.

Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Πέλκα έχουν ανεβάσει τις μετοχές του στην ποδοσφαιρική αγορά, με αρκετές ομάδες από το εξωτερικό να τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Πέλκας έχει μπει στο ”στόχαστρο” της Κλαμπ Μπρίζ, με τους Βέλγους να συνδέουν το όνομά του με τον Λέκο.

Ο πρώην βοηθός του Τούντορ βρίσκεται στο ”τιμόνι” της Μπριζ και γνωρίζει αρκετά καλά με τον Πέλκα, δίνοντας ”τροφή” στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ του Βελγίου:

Ο Λέκο γνωρίζει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό από το πέρασμά του ως δεύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να τον πάρει στο στάδιο "Γιαν Μπρεϊντέλ". Ο Πέλκας μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα, όσο και στις δύο πλευρές και κοστίζει περίπου 2 εκατ. ευρώ»