Αθλητισμός

Επεισόδια Αλεξανδρή με τον κόσμο της ομάδας !

Επεισόδια Αλεξανδρή με τον κόσμο της ομάδας !
Τελειώνει !

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι, ηττήθηκε με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει ένταση και (ίσως) εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς των "κυανόλευκων", με την ένταση να μεταφέρεται και στους χώρους πέριξ των αποδυτηρίων.

Ο ίδιος αμέσως μετά είπε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα και έφυγε από το γήπεδο. 

Την ίδια ώρα επισήμως η διοίκηση της ΚΑΕ, αναφέρει πως δεν θα παρθεί καμία απόφαση εν θερμώ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι οι δύο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Στη συνέχεια ο 66χρονος προπονητής ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

"Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό.. είναι σε όλους γνωστή η διαδρομή μου τα αποτελέσματα αλλά και η συμπεριφορά μου.. επειδή είμαι σωστός και δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν.. δεν ανέχομαι να με προκαλούν και να μην με σέβονται.. σε αντίθετη περίπτωση είναι γνωστό ότι θα αντιδράσω.. έτσι έχω μεγαλώσει., έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες.. χάσαμε απο μια ομάδα που ήταν καλύτερη σήμερα.. είμαστε δεύτεροι και ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός.. ευχαριστώ όλους αυτούς που είχαν την διάθεση να επικοινωνήσουν μαζί μου.. για τα υπόλοιπα πάντα αποφασίζει ο Πρόεδρος".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments