Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-0: Λούκας ο λυτρωτής!

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-0: Λούκας ο λυτρωτής!
Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, μετά από έξι άγονα αποτελέσματα, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει δύο γκολ από την άσπρη βούλα, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα καλό ποδαρικό για το 2018.

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, μετά από έξι άγονα αποτελέσματα, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει δύο γκολ από την άσπρη βούλα, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα καλό ποδαρικό για το 2018.

Επιτέλους… νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε τον Μουνιέ σε εξαιρετική ημέρα, έχασε αρκετές ευκαιρίες από το πρώτο μέρος, ωστόσο χρειάστηκε δύο πέναλτι για να καταβάλλει την αντίσταση του Πλατανιά. Το πρώτο σημειώθηκε στο 72ο λεπτό, όταν ο «Βίγια» είδε την προσπάθειά του να σταματά στο χέρι του Ντικαμονά, με τον ίδιο να μην αστοχεί από τα έντεκα βήματα.

Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτασε στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος, εκ νέου από το σημείο του πέναλτι, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να το κερδίζει και να «κλειδώνει» το ματς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο 93ο λεπτό (2-0).

Πάντως, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» νωρίτερα το παιχνίδι, ωστόσο οι Άλτμαν, Δώνης, Βιγιαφάνιες και κυρίως ο Μουνιέ, έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ του Πλατανιά, Κλιάγιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments