Τεχνολογία
pagenews.gr / Τεχνολογία / Twitter: Γιατί δεν απενεργοποιεί τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ
Twitter: Γιατί δεν απενεργοποιεί τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Ιανουαρίου 2018, 20:39 8 Ιανουαρίου 2018, 20:39

Παρά τις αναφορές χρηστών, αλλά και τις προκλητικές αναρτήσεις, το twitter δεν πρόκειται να διαγράψει το λογαριασμό που διατηρεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που αποτελεί άλλωστε και το αγαπημένο του μέσο απευθείας επικοινωνίας με το κοινό. 

Σε μήνυμα με θέμα «Παγκόσμιοι ηγέτες στο twitter» η πλατφόρμα ανακοίνωσε την πολιτική της για το συγκεκριμένο ζήτημα, αν και δεν κατονόμασε τον πρόεδρο Τραμπ. 

«Το μπλοκάρισμα ενός παγκόσμιου ηγέτη από το Twitter ή η διαγραφή αμφιλεγόμενων tweets, θα έκρυβε σημαντικές πληροφορίες από ανθρώπους που θα μπορούσαν να τις δουν και να κρίνουν. Επίσης, θα επέβαλε σιωπή στον ηγέτη, αλλά θα εμπόδιζε την απαραίτητη συζήτηση γύρω από τα λόγια και τις πράξεις του», αναφέρει η ανάρτηση. 

Μέσω του λογαριασμού του, ο πρόεδρος Τραμπ απείλησε την προηγούμενη εβδομάδα με πυρηνικό πόλεμο τη Βόρεια Κορέα. Σε ανάρτησή του, με αποδέκτη τον Κιμ Γιονγκ Ουν, έγραψε ότι διαθέτει κι αυτός πυρηνικό κουμπί «αλλά είναι μεγαλύτερο και πιο ισχυρό από το δικό του. Επίσης λειτουργεί!». 

Πέρα από τις αντιδράσεις των μελών του Κογκρέσου, το μήνυμα πυροδότησε και πολλές αναφορές χρηστών στο twitter, καθώς μέσω της ανάρτησής του, ο αμερικανός πρόεδρος θα μπορούσε να πυροδοτήσει έως και διεθνείς συγκρούσεις. 

Ετικέτες: 


2018